Er zijn al verschillende publicaties geweest die te maken hebben met onze tiny house en hoe wij hier in leven. Hier een overzicht:

 

November 2018
Fotograaf Jan ten Haaf maakt een fotorapportage voor zijn portfolio.

MVO in Beeld

 

6 maart 2019
De Correspondent schrijft een stuk over tiny houses en wij zijn geïnterviewt.

Artikel Correspondent

 

12 maart 2019
Twee scholieren van het Pantarijn hebben een documentaire over tiny houses gemaakt als hun PWS (profielwerkstuk). Kirsten is een van de geïnterviewden.

 

23 april 2019
In deze aflevering van Been There Done That trekt Iris Hond op met de dakloze Femke. Ze kijken naar mogelijkheden voor de toekomst en komen (aan het eind van de aflevering) langs op het ecodorp Ppauw om te zien hoe de mensen daar wonen. Ze kijken onder leiding van Joachim in onze tiny house binnen.

 

15 mei 2020
Krantenartikel in De Gelderlander: de Gemeente Wageningen bespreekt de mogelijkheid voor tiny houses in het buitengebied.

 

28 juni 2020
Krantenartikel in De Gelderlander: met de coöperatie Tiny House Wageningen hebben we een fietstocht langs mogelijke tiny house locaties in Wageningen georganiseerd.

 

25 augustus 2020
We hebben meegedaan met het huizenruil-tv-programma Doe Alsof Je Thuis Bent. We zijn geruild met Dennis en Gerwin uit Delft en hebben een mooie week in hun huis beleefd, terwijl zij in ons huis zaten.